Започна гласањето за најдобра биофотографија „Крилјата над Македонија“

Истражувачкото друштво на студенти биолози (ИДСБ) ги објави пристигнатите дела на конкурсот за биофотографија „Крилјата над Македонија“, кои годинава како главен мотив ги имаат птиците во Македонија.

Гласањето на Фејсбук за најдобрите фотографии започна минатата седмица, а ќе трае до 22 мај 2016год. Фотографиите се оценуваат според: ФБ „лајкови“, гласови од жирито и гласови од Претседателството на ИДСБ.

Пријавените фотографии можете да се најдат на ФБ страницата „Конкурс за биофотографија“, а може да ги погледнете и во продолжение: