[Видео] Скејтерите во Охрид

Последнава година забрзано почна да се развива скејт сцената во Охрид. Десетици нови млади кои возат скејтборд често можaт да се забележат на улиците во центарот на градот, особено откако започна пандемијата. На што се должи зголемениот интерес, но и кои се проблемите на охридските скејтери, погледнете во видеото на Радио МОФ.