Поларис – емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Поларис оваа сезона ја заврши со точно 35 емисии на својата плејлиста. Дали JurassicWorld ја има магијата на оригиналот? Дали сте фан на Neon Genesis Evangelion – анимирана серија која навидум има лесна приказна за херои кои не спасуваат од апокалипсата или можеби повеќе сакате да слушнете за бизарниот свет на Ѓунѓи Ито и неговата манга Uzumaki? Прочитајте и преслушајте повеќе тука.

Polaris – Episode 35 by Radio Mof on Mixcloud

Polaris – Episode 34 by Radio Mof on Mixcloud

Polaris – Episode 33 by Radio Mof on Mixcloud