[Подкаст] Помеѓу онлајн и зен – ментално здравје во време на онлајн настава

Љубопитноста може да ја убие мачката, но и да не спаси во време на пандемија.

Како да го зачуваме менталното здравје во време на #Инфодемија? Како да се посветиме на образованието после најдолгиот летен распуст во поновата историја без бргу да прегориме?

Во новиот подкаст поразговаравме со средношколката Андреа Блажеска, психологот Јасмина Јонус и учителката по јога Неда Коцаре. Слушнете на линкот подолу:

Ивана Смилевска

* Оваа содржина е изработена со помош на Европската Унија во рамките на Проектот за младинско изразување. За објавените содржини е одговорен Младински образовен форум и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.