Незадолжителна Лектира – Се за средношколци од прва рака

Незадолжителна Лектира се поднови со три млади водители. Ивана, Матеј и Тамара изминативе три месеци снимаа со полна пареа секој четврток и успеаа да ги покријат сите актуелни средношколски случувања изминатиов период, но не забавуваа и информираа за многу културни случувања и слушавме одлична музика. Прочитајте и преслушајте повеќе тука.

Nezadolzitelna Lektira S02E24 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E23 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E21 by Radio Mof on Mixcloud