(НЕ)Задолжителна лектира

Kреативни содржини и актуелни теми – секој четврток од 20:00 до 21:00 часот, ќе се дружиме со Матеј и Тамара.

Ќе ве информираме од прва рака, ќе истражуваме за нас средношколците и за сѐ она што го засега нашето живеење. Квалитетно потрошен час, многу смеење, различни гости и супер дружба.

Nezadolzitelna Lektira S02E24 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E23 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E22 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E21 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E20 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E19 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E18 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E17 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E16 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E15 by Radio Mof on Mixcloud

Nezadolzitelna Lektira S02E14 by Radio Mof on Mixcloud