[Галерија] Креации на интернет заедницата од „Фотошоп битките“

Секој што има барем малку креативност и имагинација, а ги знае основните на софтверот Фотошоп – е потенцијален учесник во т.н. „Фотошоп битки“.

Масивната заедница на редит r/photoshopbattles брои преку 18,1 милиони членови, а  нуди можност корисниците на Интернет да се спротистават еден спрема друг во битките за манипулација со слики.

Bored Panda објави дел од најинтересните и најдуховити од таквите фотошопирани фотографии: