[Фото] Студенти од Факултетот за ликовни уметности сликаат мурал на Шумарски факултет

Факултетет за ликовни уметности (ФЛУ) денеска преку социјалните мрежи објави дека нивни студенти сликаат мурал на Шумарскиот факултет во Скопје.

Според фотографиите, се работи за висок вертикален колоритен мурал на дел од фасадата на факултетот.

Фото: ФЛУ / Фејсбук