[Анкета] Како младите реагираат на неправда?

[Анкета]Како младите реагираат на неправда?

Иако многумина ги обвинуваат за апатичност и незаинтересираност, младите се чини, учат како да реагираат на неправдите околу нив. За време на петтата Летна академија на МОФ, ги прашавме учесниците, дали молчат или говорат за она што не им се допаѓа.

Во продолжение дел од анкета снимена во Извидничкиот камп во Охрид.