[журка] Fat beats полни 2 години

Splash

Fat Beats – Armageddon on the streets е првата радио емисија на Радио Моф. Некаде во овој период ние славиме 2 години постоење. Во сабота (02.03) ќе биде првото славење со одлична домашна екипа. [Големата ја одложуваме за попогодно време и услови:)]

Ако сте љубители на добриот џангл надограден со бесплатна торта, Капан ан е локацијата во која што треба да бидете.

 

 

 

 

 

Line Up:

DRASH (SUB)
http://www.mixcloud.com/SkopjeUrbanBeats/

NERSES MALAKJAN (FAT BEATS – ARMAGEDDON ON THE STREETS) http://www.mixcloud.com/nerses-malakjan/

OGIE (MJM / Filter)
http://www.mixcloud.com/ogie

JUNGLE ALLIES (MJM)
https://soundcloud.com/junglealien
https://soundcloud.com/moglidnb

DON JOLE (MJM)

Почеток:
23:45

Влез:
100 Денари