„Writing’s on the Wall“ – насловната песна на новиот James Bond филм

„Writing’s on the Wall“ е насловот на новата тематска песна за продолжението на филмот „James Bond:Spectre“ и од денеска може да се слушне. Песната е во изведба на Sam Smith, а е напишана во соработка со Jimmy Napes.