What a Waste S01E15

Кои се „Ретвитни оброк“ во интервјуто со Веселинка во ова издание на емисијата „What A Waste“. Дознајте се’ за оваа инцијатива, како може да се приклучите и да допринесете за сите граѓани што имаат потреба од наша помош #ВистинскиХерои