What a Waste S01E10

Во последното издание за What a Waste за 2015 година, во студио го имаме извршниот директор на Пакомак, Филип Ивановски. Разговараме за неговите согледувања на состојбата со отпадот од амбалажа како и за можните решенија со отпадот во Македонија.

What a waste S01E10 by Radio Mof on Mixcloud