What a Waste S01E09

Со 30% од храната во светот се случува да биде фрлена во отпад. За можностите и предизвиците од отпадот од храна преслушајте ја оваа епизода на What A Waste

What a waste – Episode 09 by Radio Mof on Mixcloud