What a Waste S01E08 Аудио и видео подкаст

Ви кажавме дека отпадот е можност, да не речете после не сме ви кажале. Во оваа епизода приказната на младиот претприемач Бојан Ѓуровски кој од отпадот од стока, храна и хартија произведува органско ѓубре.
#АјдеМакедонија

What a waste – Episode 08 by Radio Mof on Mixcloud