What a Waste S01E07 01.12.20151

Си купивте фармерки бидејќи беа на попуст? Или можеби џемпер иако имате 10? Па ефтино беше зашто да не! Не е ефтино, скапо е, го плаќа животната средина. Какви проблеми правиме со отпадот кој го создаваме слушнете во ова ново издание на What a Waste, зборуваме за сите видови на отпад кои не можат да се рециклираат и повторно да се искористат. Како материјал стануваат неискористливи и претставуваат проблем. Имаме решенија- затоа преслушајте :)

What a waste – Episode 07 by Radio Mof on Mixcloud