What a Waste S01E04 21.10.2015

Како и секогаш кога ќе застуди во Скопје и Македонија се будат „демоните“ на загадениот воздух. 4-тата емисија ја посветуваме на влијанието на отпадот врз загадувањето на воздухот. Слушајте не и проверете дали со некои постапки допринесувате во тоа и дали некои практики на искористување на отпадот директно го загрозуваат Вашето здравје.

What a waste S01E04 by Radio Mof on Mixcloud