What a Waste S01E03 14.10.2015

Ова е трета епизода на емисијата What a Waste. Зборуваме за горливиот проблем во нашето живеење- отпадот од храна. Ќе дознаете многу интригантни факти, а воедно и за некои идеи за активности на оваа тематика кои би помогнале.

What a waste S01E03 by Radio Mof on Mixcloud