Второ изданиe на AllWebMK на 15 ноември

На 15 ноември во Скопје ќе се одржи второто изданиe на AllWebMK – интернет маркетинг и онлајн ПР конференција, единствена од овој формат во Македонија.

Второ изданиe на AllWebMK 2013

Конференцијата годинава ќе се одржи во Скопје сити хол. Планиран се настапи на поголем број говорници меѓу кои Немања Ѓуриќ (Кока кола), Драган Варагиќ (Internet group), Крешимир Доминиќ (Abrakadabra.hr), Игор Савиќ (Executive Group), Владимир Вулиќ (Digitalizuj.me), Сеад Џигал (NewMediaCenter).

Темата на годинешната конференција е интегриран маркетинг, социјални медиуми и онлајн ПР. Регистрацијата е во тек, а се очекува присуство на 150 учесници од различни профили, како извршни директори, маркетнинг менаџери, ПР експерти, дизајнери, експерти за интернет маркетинг и слично.

„Време е за квалитетна дискусија, со суштинско навлегување во навистина корисни теми, како интегриран маркетинг, мерењe и ефективна употреба на социјалните медиуми“, велат организаторите на AllWebMK 2013.

Погледнете ги видеата од минатогодишното издание на AllWeb MK.