Слушнете ја втората емисија на Мулти виа Радио – Што е интеграција?

Во второто издание на емисијата Мулти виа Радио, Бујар Саити не води на музичко-лингивстичко патување низ културното поднебје на Македонија. Тема на дискусија се интеграцијата и мултикултурализмот, а гости во студиото Небојша Мојсоски и Ана Пискачева од Македонски центар за граѓанско образование.

 

 

Multi Via Radio E2 by Radio Mof on Mixcloud