Временски Патници Vive la France! 20.11.2015

Временските патници Николај и Дарко ова издание на ВП го посФетија на Франција и масовната музичка култура која Франција ја има дадено.

Vremenski Patnici – Vive la France!!! by Radio Mof Music on Mixcloud