Временски Патници – TRAP DA FUCK UP

Vremenski Patnici – Trap da fuck up by Radio Mof Music on Mixcloud

Оваа сезона на Временски Патници ја завршуваме со најава за роденденот на TRAP DA FUCK UP. Како гости во радио ги имаме DJ Irie Scratch и Андрејналин од Anomalia Nativa