Временски патници – The Protagonist

Vremenski Patnici – The Protagonist by Radio Mof Music on Mixcloud

Во oва ново издание на Временски патници, во студио сме со Rush и Кузман од The Protagonist. Премиерно го слушаме нивниот деби албум No Exit Museum, разговараме за нивните влијанија, како и преслушуваме квалитетна музика на таа тема.