Временски патници – Susijat 17.04.2015

Vremenski Patnici – Susijat by Radio Mof Music on Mixcloud

Во ова издание на Временски патници, како гости го имаме бендот SUSIJAT и ќе зборуваме за нивниот деби албум Safety in Numbness и секако цел ќе го преслушаме.