Временски патници – Summerjam Festival

Vremenski Patnici – Summerjam Festival by Radio Mof Music on Mixcloud

Во новото издание на Временски патници, вртиме квалитетно реге и го промовираме еден од најголемите реге фестивал Summerjam Festival кој се случува во Келн, Германија. Затоа специјално за вас издвоивме музика од артистите кои ќе настапуваат, како што се Damien Marley, Protoje, Tarrus Riley, Berres Hammond, Lion D и многу други.