Временски патници – Summer Festival Recap 25.09.2015

Временски патници ја започнаа својата петта година со една новина, а тоа е третиот временски патник. Покрај дружбата со Дарко и Николај, во оваа сезона ќе имате можност да ја запознаете и Мила која му се придружува на тимот.
Во оваа епизода слушнете за летните фестивали што изминаат периодов со акцент на тие што успеавме да ги посетиме, како што се Sziget Festival, InMusic, EXIT, SeaDance итн.

Vremenski Patnici – Summer Festival Recap by Radio Mof Music on Mixcloud