Временски патници – Sting’s Bday Party 02.10.2015

Во ова ново издание на Временски патници лабаво пиеме пиво со Стинг во нашето џакузи и го славиме неговиот роденден, слушаме музика и од периодот кога беше во The Police како и од неговите соло албуми. Зборуваме исто така и за неколкуте негови филмски улоги. Слушајте и уживајте :)

Vremenski Patnici – Sting’s Bday by Radio Mof Music on Mixcloud