Временски Патници – Sónar Festival

Минатиот петок како гостин го имавме Ангел Ангеловски кој ќе биде претставникот на Радио МОФ на овогодинешното издание на Sónar Festival, па искористивме прилика да поразговараме за фестивалот, што се ќе има ;)