Временски Патници – Red Bull Challenge & AEGEE

AEGEE ја повикува Европа да се Балканизира… Повеќе за идејата и за тоа дали е добра, ќе ни кажат дечките од AEGEE одма после тимот што победува со RedBullи.
Не бидувајте медиумски конзервативни, слушајте Радио МОФ, ви препорачуваат нашите временски патници Николај, Дарко и Мила.

Подкастот спремен за преслушување е тука: