Временски Патници- Prince Tribute 22.04.2016

Во оваа епизода на Временски патници слушаме Prince, збориме Prince, љубиме ко Prince (ова задњово најубаво би било на дневна база да се случува) и секако се надеваме дека Александар Ристовски Принц, ќе направи песна во почит на неговата инспирација…