Временски Патници- Later… with Jools Holland

Во оваа емисија на Временски Патници сакавме лајв музика да слушаме, па затоа ги вперуваме очите кон легендарната емисија „Подоцна, со Џолс Холанд“ и од 1992 година па до денес, па направивме селекција на најкул стварите отвсирени

1.Halcyon + On + On by Orbital
3.Stronger Than Me (Later with Jools Holland, London / 2003) by Amy Winehouse
4.Halcyon + On + On by Orbital