Временски патници -Bond, Glasto and so more…

Ново издание на Временски патници. Слушнете по нешто за Џејмс Бонд, Тоше и типувања за хедлајнери на Гласто за 2016та.

Vremenski Patnici – Bond, Glasto and so more… by Radio Mof Music on Mixcloud