Временски Патници 13.11.2015

Николај и Дарко ова издание на ВП го посветија на 71 – годишнината од Скопскиот земјотрес и на посуштински муабет за сите што планираат да живеат во Скопје.

Vremenski Patnici – Skopje by Radio Mof Music on Mixcloud