Временски патници 06.11.2015

Во ова издание на Временски патници имаме полно студио. Се дружиме со Pluto’s doubts и студентите позади Етно филм фестивалот(Македонско студентско етнолошко – антрополошко друштво – МСЕАД) кој ќе се одржува во Кинотека на Македонија, викендот 07-08 ноември .

Vremenski Patnici – Pluto’s Doubts + ETNOFF by Radio Mof Music on Mixcloud