[Видео] Зошто (не)треба да се отворат студентските домови?

Во отсуство на официјални информации за тоа кога ќе се отворат студентските домови, на само една недела пред почетокот на академската година, Радио МОФ ги праша студентите „Зошто (не)треба да се отворат студентските домови?“. Ова се нивните одговори:

Во отсуство на официјални информации за тоа дали и кога ќе се отворат студентските домови, на само една недела пред…

Posted by Радио МОФ on Tuesday, 22 September 2020