[Видео] Зоран Маџиров „растура“ на „Италија има талент“

Познатиот перкусионист Зоран Маџиров деновиве се натпреварува во шоуто „Италија има талент“, каде со својот препознатлив стил на свирење на шишиња ја освојува италијанската публика. Маџиров се пласира во полуфиналето, со овој одличен настап: