[Видео] Живот во студентски дом во време на пандемија

Пандемијата го смени животот во студентски дом. Маските и дезинфекцијата се задолжителни, посетите од надвор и дружењето по соби забранети. Студентот Благојче Трошевски, за Радио МОФ раскажува како изгледа неговиот живот во студентскиот дом „Пелагонија“, во ек на пандемија.