[Видео] |Земјата одозгора и животот во Меѓународната вселенска станица

НАСА објави четириминутно видео кое покажува интересни моменти од секојдневието на астронаутите од Меѓународната вселенска станица. Во видеото може да се види како тие подготвуваат храна и се снаоѓаат со гравитацијата. Видеото кое е снимено во висока резолуција исто така ја покажува и Земјата, преку сцените од океанска бура снимена од вселената.