[Видео] Запознајте го Еко – младиот ренџер од Националниот парк „Маврово“

Како е да се биде ренџер во Националниот парк „Маврово“ и колку е тешко за младите од овој регион да останат во родниот крај. Погледнете ја приказната за младиот Екрем Веапи.