[Видео] Зад аголот: „Зад шпиунката“ e албум за сите заглавени во општествениот бродолом

Хип хоп колективот Зад аголот на 9 април го промовира својот втор албум, „Зад шпиунката“. Во интервју за Радио МОФ, дел од членовите (Дарко, Павле, Аце и Тодор) зборуваат за новите песни, мотивот да пишуваат за општествени теми и за тоа што сé може публиката да слушне и види наскоро.

Вториот албум е позрел од вториот, велат, а на фановите им ветуваат жестоки рими и битови, но и покреативен пристап кон самиот албум. Повеќе за „Зад шпиунката“, погледнете во видеото.

Стефанија Тенекеџиева