[Видео] Забавена макро снимка од подводниот свет

Овој краток филм со наслов „Во меѓувреме“ (Meanwhile) е направен како дел од филмот, „Porgrave“ на италијанскиот режисер Sandro Bocci, кој ќе биде претставен годинава. Музиката е на Maurizio Morganti. Прикажани се следниве видови морски организми: Protoreaster linckii, Scolymia , Fungia, Trachyphyllia, Symphyllia, Euphyllia divisa wilde, Zoas mix, Alien eye zoas, Tridacna maxima.