[Видео] За првото филмско претставување на суперхероите

[Видео] За првото филмско претставување на супер хероите Дури и наједноставните реплики на омилените ликови од стриповите можат да звучат навистина интересно и да изнудат емоции кај гледачите. Понекогаш е доволно само да погледнете како тие и се претставуваат на публиката за прв пат.

Srcreen Junkies ова го подигна на повисоко ниво, креирајќи симпатично видео од исечоците на 37 филмови како Кick-Аss, Batman, The Hulk …