[Видео] Втор дел од бугарската репортажа за скопската електронска сцена

Втор дел од емисијата направена од бугарска новинарска екипа која во 2002 година доаѓа во Скопје, за да направи репортажа за култниот клуб „Елемент“, како и електронската музичка сцена во главниот град.

Во првиот дел од емисијата авторот е воодушевен од тогашниот ноќен живот во Скопје и од клубот „Елемент“ и вели дека се работи за „техно клуб, каков што во Бугарија немаме“.