[Видео] Впечатливи воздушни снимки од Антартикот

За време на своето патување низ Антартикот, режисерот Kalle Ljung од Стокхолм, заедно со неговиот 73-годишен татко,  ја сними нивната екскурзија од птичја перспектива. Во видеото е претставена извонредноста на оваа средина прикажувајќи ја од поинаков агол. За своето видео, Ljung искористи GoPros камери и дронови.