[Видео] Возбудлив трејлер за „Деновите на мојата младост”

ТрејлерРед Бул Медиа Хаус во соработка со MSP Филм, го претстави официјалниот трејлер за „Деновите на мојата младост”.

Станува збор за новиот ски – филм во кој се вклучени спортисти како Ричард Пермин, Марк Aбама, Боби Браун, Џејмс Хајм, Коди Таунсенд, П.К. Хандер,  Рас Хеншоу, Мишел Паркер, Гас Кенворти,  Маркус Едер, Сем Aнтаматан и други.

Филмот ќе биде објавен есента, 2014 година, но и самиот трејлер е приказна сама за себе.