[Видео] И во Големиот кањон во Колорадо се спушти магла

Втора година по ред, речиси во истата недела како лани, температурната инверзија, инаку ретка метеоролошка појава, предизвика магла во Големиот Кањон во Колорадо, САД. Во националниот парк се поставени камери, кои „фатија“ одлични фотографии и видеоснимки од овој феномен.

[Видео] И во Големиот кањон во Колорадо се спушти магла

[Видео] И во Големиот кањон во Колорадо се спушти магла