[Видео] Влогер од Струмица им продаваше чист воздух во тегла на скопјани

Во петокот, додека траеше „Black Friday“, струмичкиот јутјубер Славе Колевски познат како „KolevskyTV” застана на Камен мост во Скопје и им продаваше чист воздух на скопјани.

Но, акциските цени не ги убедија скопјани да купат тегла со чист воздух. Сепак, акцијата на Колевски изнуди неколку реакции меѓу минувачите.