[Видео] Вера Јанковиќ: Предизвик е да се биде град

Проектот “Скопје 2014” е неприкладно руво за нашиот главен град и верувам дека ќе го преоблечеме со соодветна музика, култура, манифестации, вели водителката и ди-џеј Вера Јанковиќ во влогот на Республика.

Градот на солидарноста ја изгуби емпатијата, во пресрет на одбележувањето на годишнината од земјотресот во Скопје во 1963 година.

Содржината ја изработи Институтот за комуникациски студии.