[Видео] Уникатноста на Токио

Јапонија знае да биде истовремено традиционална и супермодерна, но најмногу од се, таа е уникатна. Хаосот, креативноста и енергијата се комбинираат во Токио, создавајќи град каков што не постои на друго место на планетата. Ова видео на авторот Такуја Хосогане на извонреден начин ја претставува единственоста на Токио и Јапонија.