[Видео] Уметност од изгорено дрво

Видеото е дело на млад уметник кој на YouTube е познат под псевдонимот TheBackyardScientist. Тој покажува како да се користи струјата за да се создадат дизајни на дрво, создавајќи необична уметност која може да се изложи на ѕидовите на домовите.